Soulsteps zomer Festival

Woensdag 07, Augustus 2024

Soulsteps zomer Festival

 

De nieuwe wereld.

Voorbij ego en maskers, in een veld van openheid en authenticiteit ontmoeten we elkaar vanuit respect in ons echte zijn. We vieren het leven en duiken de diepe ervaringen in.

Soulsteps Festival

SoulSteps is een plaats om te ontmoeten vanuit het hart. Een plaats om nieuwe inzichten op te doen en daarmee te oefenen. Om rust en ruimte te ervaren. Om verbinding te maken met onze eigen diepste belevingswereld, onze verlangens en intenties. Van daaruit maken we contact met anderen. Een plek waar je even alles los kan laten, en weer helemaal tot jezelf kan komen.

Met workshops en aandacht voor bewustzijn maken we gezamenlijk de reis naar binnen, naar een diepere verbinding met onszelf, de natuur en onze kracht om te creëren.

Soulsteps is een feestelijke gathering vol met verdiepende workshops, optredens en ontmoetingen.
Met onder andere familieopstellingen, ademsessies, yoga, drum maken, meditaties, zweethutten, klankconcerten en diverse optredens. Kijk op de website voor het volledige aanbod.
Kaarten zijn er alleen voor de 5 hele dagen en zijn inclusief kampeerplaats, alle maaltijden, koffie/thee, alle workshops en optredens.
Overige activiteiten zoals het maken van sieraden of een drum of een persoonlijke behandeling bij één van de aanbieders is optioneel en niet inbegrepen.


Meer info, kijk op onze website