Ambachtelijk lepelsnijden door Arjen

Zaterdag 15, Juni 2024

Ambachtelijk lepelsnijden door Arjen

Hoi! Mijn naam is  Arjen Dekker en ik geef workshops ambachtelijk lepelsnijden. Tijdens een workshop gaan we in contact met vers hout, bijlen en messen en het liefst buiten in de natuur wanneer het moment 't toelaat. Er zijn verschillende vormen waarop een workshop kan plaatsvinden.  Zo geef ik workshops van een volle dag van 10u tot 17u met biologische lunch, en zelfs een tweedaagse in combinatie met overnachting zit in de pijplijn!
 
Ik werk nu zo’n drie jaar met vershout en ben hiermee in contact gekomen door een groeiende behoefte aan stilte en zingeving. Deze behoefte heeft mij ook naar Drenthe gebracht waar ik erg dankbaar voor ben.  In het lepelsnijden vallen voor mij steeds meer puzzelstukjes op z’n plek, zo laat het me wandelen op zoek naar hout, wat me in de natuur brengt en rust geeft. Het brengt focus vanwege het werken met scherp gereedschap, wat op zijn beurt weer stilte brengt in m'n hoofd omdat ik met mijn aandacht bij m'n handen moet zijn.  En zo kan ik nog wel even doorgaan over wat het mij tot nu toe allemaal gebracht heeft.
 
Ik vind het leuk om deze kennis te delen en zo samen te groeien, meedoen aan markten en festivals vind ik ook leuk en doe ik steeds meer. 
 
Verder vinden mensen mij ook steeds vaker met creatieve ideëen die met hout gemaakt kunnen worden, en heb ik sinds kort een draaibank wat ik heel leuk vind om mee te werken.  
 
Wil je meer informatie over mij of wat ik doe en kan is dat het makkelijkst via de mail voor nu. Ik heb instagram en wellicht in de toekomst een website. 
 
Data van aankomende workshops:
- Zaterdag 15 juni
 
De workshops zijn van 10.00 tot 17.00 incl biologische lunch
 
Max aantal deelnemers: 10
 
Prijs: €75
 
Voor meer informatie, vragen en aanmeldingen; 
 
Mail:  Arjendekker12@gmail.com
Insta: @arjendekker12