Huisregels

Om voor iedereen een fijn verblijf en tijd te faciliteren delen we graag onze huisregels met jullie:

 

     Muziek & Geluid 

Onze locatie bevindt zich aan de rand van een natuurgebied. Dit is een stiltegebied, en we vragen dan ook hier rekening mee te houden. Dat houdt in dat er geen versterkte muziek is toegestaan op het gehele terrein. Ook het gebruik van percussie instrumenten zoals trommels en andere luide instrumenten is niet toegestaan. Zachte akoestische muziek instrumenten (zoals gitaar) zijn meer dan welkom. Onze buren wonen dichterbij dan je wellicht denkt, we houden daarom ons geluid graag binnen onze bubbel. Na 22:00 uur graag stilte.   

     Vuur 

Helaas hebben we op dit moment een vuurstop vanwege overlast van onze buren

      Roken 

Het terrein van de Uelenspieghel is geheel rookvrij.

   Honden 

Op het gehele terrein zijn honden niet toegestaan We grenzen aan een stilte natuurgebied waar het niet is toegestaan om honden los te laten lopen. In de directe omgeving is een losloopgebied voor honden te vinden. 

   Chemisch toilet 

Op het terrein is geen mogelijkheid om een chemisch toilet te legen. Het dichtstbijzijnde punt is een kwartiertje rijden; bij passantenhaven Hoogersmilde, Vaartweg, 9423 Hoogersmilde.

    Recycling 

Zo duurzaam mogelijk omgaan met grondstoffen is voor ons een belangrijke waarde. Er is een  “zero- waste” station met containers voor de verschillende soorten afval. Papier, plastic, groen, glas, en rest. Help mee door het het afval bij je tent/camper/caravan te scheiden, en in de bijbehorende containers te doen.

(Wij gebruiken alleen biologisch afbreekbare producten)

 Vegetarische keuken

In onze gemeenschappelijke keukens wordt geen vis en vlees bereid.

         Parkeren en overnachten

Parkeren altijd vanaf en tussen de aangegeven parkeer borden, aan 1 kant van de weg en zo strak mogelijk aansluiten.

Het is Niet toegestaan om op het zandpad buiten het camping terrein te overnachten.