Huisregels

Om voor iedereen een fijn verblijf en tijd te faciliteren delen we graag onze huisregels met jullie:

 

     Muziek & Geluid 

onze locatie bevindt zich aan de rand van een natuurgebied. Dit is een stiltegebied, en we vragen dan ook hier rekening mee te houden. Dat houdt in dat er geen versterkte muziek is toegestaan op het gehele terrein. Ook het gebruik van percussie instrumenten zoals trommels en andere luiden instrumenten is niet toegestaan. Andere muziek instrumenten zijn meer dan welkom. Onze buren wonen dichterbij dan je wellicht denkt, we houden daarom ons geluid graag binnen onze bubbel. Na 22:00 uur graag stilte.   

     Vuur 

Kampvuur maken is heerlijk! We hebben een aangewezen vuurplek hiervoor. Neem je je eigen hout mee, zorg dat het droog is, er is ook een optie kampvuurhout te kopen voor 30 euro.  Vuur maken op andere plekken op het terrein is niet wenselijk.  Gebruik altijd een vuurschaal om het gras te beschermen. 

      Roken 

Het terrein van de Uelenspieghel is geheel rookvrij.

   Honden 

Op het gehele terrein zijn honden niet toegestaan.

   Chemisch toilet 

Op het terrein is geen mogelijkheid om een chemisch toilet te legen. Het dichtstbijzijnde punt is een kwartiertje rijden; bij passantenhaven Hoogersmilde, Vaartweg, 9423 Hoogersmilde.

    Recycling 

Zo duurzaam mogelijk omgaan met grondstoffen is voor ons een belangrijke waarde. Er is een  “zero- waste” station met containers voor de verschillende soorten afval. Papier, plastic, groen, glas, en rest. Help mee door het het afval bij je tent/camper/caravan te scheiden, en in de bijbehorende containers te doen.

(Wij gebruiken biologisch afbreekbare producten)

 Vegetarische keuken

In onze gemeenschappelijke keukens wordt geen vls en vlees bereidt.

         Parkeren en overnachten

Parkeren altijd vanaf en tussen de aangegeven parkeer borden, aan 1 kant van de weg en zo strak mogelijk aansluiten.

Het is Niet toegestaan om op het zandpad buiten het camping terrein te overnachten.